Okulumuz Halk Oyunları Ekibi Kosava Yolcusu

Okulumuz Halk Oyunları ekibi 2022-2023 sezonunda Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü okul sporları kapsamında İzmir Bölge yarışmalarında ve Türkiye Halk Oyunları Finallerinde Okulumuzu, Balıkesirimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Halk Oyunları ekibimizin bu başarısı takdire şahandır. Nitekim bu başarılarından ötürü ekibimizin performansı değerlendirilmiş ve Türkiye adına okulumuz halk oyunları ekibi KOSOVA’nın Prizren şehrinde düzenlenecek olan 14 ülkenin katılacağı Balkan Ülkeleri Halk Oyunları Festivaline davet edilmiştir.  Festival 20-24 Temmuz tarihlerinde yapılacaktır. Ekibin bu seviye gelmesinde başta okul idarecileri olmak üzere çalışma ve disiplinli performansı ile emeği geçen Halk Oyunları hocamız Ayhan AYNA’ ya ve eşi Aysun AYNA’ya ayrıca ekibe alt birimden öğrenci seçimi ve çalışmasıyla destek sağlayan Fatma KIZILCIK öğretmenimize teşekkür ediyorum. Okulumuz Halk Oyunları Ekibinin festivale katılımında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI’nın destekleri bizleri onurlandırmıştır. Bu gençlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizi Balkanlar’da in iyi şekilde temsil edeceklerdir. Hepsini tek tek tebrik ediyoruz.

21.07.2023 403

21-07-202321-07-202321-07-202321-07-202321-07-2023