KIZILAY'IN ALTIEYLÜL BİLİM SANAT MERKEZİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAKLIĞINDA YÜRÜTTÜĞÜ MÜNAZARA YARIŞMASI VE   BİLİM FUARI ETKİNLİĞİNE KATILDIK

KIZILAY'IN ALTIEYLÜL BİLİM SANAT MERKEZİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAKLIĞINDA YÜRÜTTÜĞÜ MÜNAZARA YARIŞMASI VE BİLİM FUARI ETKİNLİĞİNE KATILDIK

11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Kızılay'ın Altıeylül Biilim Sanat Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürüttüğü Münazara yarışması ve   Bilim Fuarı etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğin münazara ayağına okulumuz Matematik Öğretmeni Devrim Bulut'un danışmanlığını yaptığı 2 takımımız katıldı.Münazara yarışmasının finalinin yapıldığı 12 Haziran 2022 Pazar günü Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde okulumuzunda standlarının bulunduğu fuar düzenlendi.

Görsel Sanatlar Öğretmenimlerimiz Ayla Dinler Yazıcı ve Cüneyt Egen rehberliğinde Karakalem ve akrilik boya atölye çalışmalarımızla renklenen resim sergimizin, , İngilizce Öğretmenimiz Mine Şahan Bulut rehberliğinde Nail art ve kına desen çalışmalarının uygulandığı atölyemizin, Matematik Öğretmeni Devrim Bulut rehberiğinde Liselelerarası müzik yarışmasında bölge elemelerine kalan müzik grubumuzun,beyzbolda il derecesi bulunan öğrencimizin yaptığı beyzbol tanıtım alanımızın ve kurdukları genç girişimci şirket Saviors ile yarı finallere kadar yükselen Gençbizz proje ekibi öğrencilerimizin okulumuzu temsilen açtıkları standa öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

2 gün süren etkinliklerde emeği geçen Md.Yrd.Esra ÖZAY, öğretmenlerimiz Devrim Bulut, Mine Şahan Bulut, Ayla Dinler Yazıcı,Cüneyt Egen ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

20.06.2022 884

20-06-202220-06-2022