GENÇBİZZ EKİBİMİZ YARI FİNAL BAŞVURUSUNU YAPTI

27.04.2023 148

Gençbizz Ekibimiz Yarı Final Başvurusunu Yaptı

Gençbizz ekibimiz, yarı final başvurusunu yaparak büyük bir adım atmıştır. Bu adımın bir parçası olarak, ekibimiz şirketleri hakkında daha detaylı bilgi alınabilmesi için bir internet sitesi kurmuştur.

Ekibimizin oluşturduğu internet sitesi, şirketlerin daha ayrıntılı bir şekilde tanıtılmasını sağlamaktadır. Bu sayede, potansiyel müşterilerimiz ve yatırımcılarımız şirketlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinebileceklerdir. Bu da, şirketlerimizin daha iyi bir şekilde anlaşılmasına ve fark edilmesine olanak tanıyacaktır.

Ekibimizin yaptığı çalışmalar, gelecekte şirketlerimizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu nedenle, ekibimizin başarılı çalışmalarını takdir ediyor ve internet sitesi kurulumunda gösterdikleri profesyonel yaklaşıma hayranlıkla bakıyoruz.

Proje sürecinde öğrencilerimize rehberlik eden Matematik Öğretmenimiz Devrim Bulut'a ve özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimize teşekkür eder ,başarılar dileriz

Web Site Linki: https://www.baykus.info/

27-04-202327-04-202327-04-2023