CUMHURİYETİN 100.YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİMİZ

Cumhuriyetin 100. yılını okulumuzda büyük bir cokşuyla kutladık.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 100. Yılı Kapsamında Okulumuzda Yapılan Etkinlikler:

23-27 Ekim haftası kapsamında okulumuzun girişi ve konferans salonu ile okul iç bayraklarla, balonlarla süslendi.

Okulumuz Müzik Öğretmeni Ahmet TAŞAN tarafından 23-27 Ekim haftası boyunca okulumuz öğrenci, öğretmenlerine yönelik müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Tarih zümresi öğretmenlerinden Fatma AKGÖL tarafından 23-27 Ekim haftasında Cumhuriyet öncesi ve Cumhuriyet sonrası Türk Kadını adlı resim sergisi açıldı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayla Dinler YAZICI tarafından 23 Ekim Günü Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği tarafından düzenlenen 100.Yıl Cumhuriyet Coşkusu etkinliğine 30 öğrenci ve 30 resimle katılım sağlandı.

Tarih Öğretmeni Alpay ALTINEL tarafından Okulumuz öğrencilerine Cumhuriyetin Kazandırdıkları adlı Konferans verildi.

Okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinden Arzu YÜNEY, Cemile DERİN ve Canan PERSİL tarafından Milli Mücadeleye Destek Veren Edebiyatçılar konulu konferans verildi.

Okulumuz Halk Oyunları ekibi hafta boyunca gösteri yaptı.

Okulumuz Tarih Zümresi tarafından Balıkesir İl Merkezinde Tarihi Mekanlara öğrencilerle birlikte geziler düzenlendi.

Okulumuz öğretmenleri Durdu Mehmet Sevmez, Derya Koç , Cemalettin Arı,Cüneyt Egen, Ümit Çetin ,Dilek Özdemir Kuşçu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı hazırlandı.

01.11.2023 298